nieuws

De voorbereidingen voor het theaterconcert “Keuzes” is in volle gang.

Theaterconcert “Keuzes” in Schagen en Den Oever

Na het succesvolle Moederdagconcert in 2017 kon een vervolg niet uitblijven en is het artistieke team aan de slag gegaan met wederom een theaterconcert maar dan met een ander thema. Onder het mom van,’never change a winning team’ bestaat het gezelschap vrijwel uit dezelfde personen.Arwin Kluft, Manon Heddes, Isabelle Verbiest-Braaf, Wessel Braaf en Antoine Huiberts nemen de vocalen voor hun rekening en worden daarbij begeleidt door Gert-Jan Weel, Ton Bakker, Jeanny Beerkens, Ronald Reijers, Frank Smal en Rob Bruijn. Allen hebben met elkaar gemeen dat zij tot de top van regio behoren.

Het thema zal zijn: “Keuzes”.  Eenieder komt in het  leven wel voor keuzes te staan. Keuze zijn bepalend voor het lot. Keuzes over werk en wonen, koop of verkoop, maar ook keuzes over liefde en toekomst. Met betrekking tot deze en andere onderwerpen zijn tal van passende liedjes geselecteerd. Kortom, muzikaal hebben wij die keuze al voor u gemaakt.

De twee voorstellingen worden uitgevoerd in twee intieme theaters t.w. op 20 januari in ‘het Scagon Theater’ in Schagen en op 27 januari in ‘Het Vikingschip’ in Den Oever. Beide concerten beginnen om 14.30 uur
De toegang is voor beide concerten € 12,50.

De voorstelling op 20 januari in het Scagontheater is inmiddels uitverkocht. We nodigen u graag uit om voor 27 januari te reserveren.
Kaarten voor het Vikingschip zijn nog beschikbaar en zijn op de dag van de voorstelling alleen nog aan de zaal verkrijgbaar

Theaterconcert ‘Keuzes’ is een co-productie met Stichting Ondersteuning Muzikale Projecten.